Download Lagu MP3 & Video: Woro Widowati Ikhlas Aneka Safari

Artist : Woro Widowati - Ikhlas
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:09
View : 2.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Ikhlas

Ra kroso aku

Bali ning sandingmu

Bareng tresno liyane

Sing bakal mbok perjuangke


Lan aku ra ngiro

Yen bakal ngene akhire

Kudu berpisah ro kowe

Aku lilo, kowe lungo

Senajan atiku dudu nggo kowe


Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae

Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe

Senajan atiku dudu nggo kowe


Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae

Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe


Tak jogo (tak jogo) tresnamu dinggo atiku (dinggo atiku)

Aku merjuangke tresno tulus suci (tresno tulus lan suci)

Lan bakal tak buktekke (tak buktekke) marang liyane (marang liyane)


Aku pantes nyanding kowe

Sampai tiba waktu kita bertemu lagi

Dalam sebuah rasa yang tak berarti

Entah sampai kapan aku tetap menanti

Rasa cinta yang kau khianati

Rasa cinta yang kau khianati

Download lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi mp3

Nella Kharisma - Undangan Rabi

Download lagu Fatin - Aku Memilih Setia ( X Factor Indonesia ) mp3

Fatin - Aku Memilih Setia ( X Factor Indonesia )

Download lagu Yeni Inka - Kok Iso Yo? mp3

Yeni Inka - Kok Iso Yo?

Download lagu Letto - Senyumanmu mp3

Letto - Senyumanmu

Download lagu ST12 - Sirna Sudah mp3

ST12 - Sirna Sudah

Download lagu Cita Citata - Potong Bebek Jomblo mp3

Cita Citata - Potong Bebek Jomblo

Download lagu Esa Risty - Ati Dudu Wesi mp3

Esa Risty - Ati Dudu Wesi

Download lagu DJ THUNDER mp3

DJ THUNDER