Download Lagu MP3 & Video: Putri Kristya Ojo Dibandingke Ft Bintang Fortuna

Artist : Putri Kristya - Ojo Dibandingke Ft. Bintang Fortuna
Title : MUARA BINTANG
Duration : 06:38
View : 23.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya - Ojo Dibandingke Ft. Bintang Fortuna

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke

Saing-saingke yo mesti kalah

Tak oyako aku yo ora mampu

Mung sak kuatku mencintaimu


Ku berharap engkau mengerti

Di hati ini hanya ada kamu


Jelas bedo yen dibandingke

Ora ono sing tak pamerke

Aku raiso yen kon gawe gawe

Jujur sak onone


Sopo wonge sing ra loro ati

Wes ngancani tekan semene

Nanging kabeh ora ono artine

Raono ajine


Wong ko ngene kok dibanding-bandingke

Saing-saingke yo mesti kalah

Tak oyako aku yo ora mampu

Mung sak kuatku mencintaimu


Ku berharap engkau mengerti

Di hati ini hanya ada kamu


Sopo wonge sing ra loro ati

Wes ngancani tekan semene

Nanging kabeh ora ono artine

Raono ajine


Wong ko ngene kok dibanding-bandingke

Saing-saingke yo mesti kalah

Tak oyako aku yo ora mampu

Mung sak kuatku mencintaimu


Ku berharap engkau mengerti

Di hati ini hanya ada kamu

Ku berharap engkau mengerti

Di hati ini hanya ada kamu